Alla inlägg den 28 januari 2009

YES

Av céline van Baalen - 28 januari 2009 19:28

Jag känner mig glad och upprymd för jag läste precis ett jäkligt bra blogginlägg. Det fick mig att känna mig stark och stolt på något sätt. Nej, man ska fan inte låta sig själv bli nertrampad, det är inte OK.

Jag är en sådan person som lätt glömmer bort mig själv och bara tänker på alla andra. Jag tar åt mig för små saker och har liksom vant mig med den svidande känslan i bröstet när man tycker synd om sig själv. Och det är ju onödigt, så fruktansvärt onödigt. Jag mår inte bra av det och verkligen ingen annan heller i min omgivning eftersom jag blir helt omöjlig att umgås med.


Sitter hemma i soffan och har precis sytt ett tygstycke som ska hänga på väggen hemma i lägenheten.

Imorrn åker jag in till 10 och ska passa Noa och greja lite i lägenheten. Sen ska jag vara med på friskolans dans, det blir kul.

PUSS


Av céline van Baalen - 28 januari 2009 14:16

Praktik, ansträngande. Jag har varit på mina första lektioner på praktiken i dag. I morrn har de inga musiklektioner heller så då blir det ännu en ledig dag! Då tänkte jag skriva naturkunskapsarbete så jag kommer i kapp inför min resa.

Tänkte åka hem med 13.20 bussen men den kom aldrig så jag gick hem och då kom jag på att jag skulle repa med Stina i dag så det var tur att jag inet kom med någon buss, åker nog hem i kväll i stället. I dag har jag varit duktig. Jag har lämnat in CV och personligt brev på ICA. De sa att många som hade sommarjobb förra året kommer göra det i år igen så det blir nog inte så lätt att få jobb men jag hoppas verkligen! Ska nog lämna i på konsum också.

Den här veckan känns lite dryg. Jag har inte så mycket att göra just nu men det är mycket på gång, har så mycket i huvudet. PROJEKTARBETE t.ex Börjar känna lite panik för jag kan inte repa eftersom folk är borta och stina har sin studentkonsert så jag tänkte vänta tills efter hennes och sen dra i gång med rep, visst, det är ganska  lugnt med tid men det känns inte så.

Det blir säkert bra i slutändan.

Funderar på att ha med en the real group låt på konserten, lyssna på Words på youtube, skitbra.

Snart ska jag till värmen, aah skönt!

Ovido - Quiz & Flashcards