Alla inlägg den 22 juli 2008

Av céline van Baalen - 22 juli 2008 10:00

Usch vad jag känner mig pank. Jag har inte pengar på mobilen, inte gratis sms, inte pengar till att ladda mobilen.. Hoppas att någon ringer mig för nu känner jag mig ganska ensam och handikappad. Helt sjukt vad man är beroende av mobilen, speciellt när man bor ensam. Jag fick i alla fall 100 kr av Emil men de ska gå till mat.

I dag vill jag ligga och steka, kanske på ingestrand, skulle helst vilja åka hem men jag ska ju på body jam i kväll så jag borde hålla mig i stan under dagen. Åå vad jag är glad att det är/sa bli int väder, sommar. jag blir så mycket gladare när det är fint väder.

I går berättade pappa att vi ska åka till Göteborg, jag blev så glad för jag har verkligen bara varit hemma. Vi ska först vara inne i gbg och bo på ett hotell där, nästa dag ska vi åka till strömstad på ett spahotell :) Jag längtar, jag älskar verkligen götet. Det är mysigt och jag kan det någorlunda.

I går var jag med Klara. Det var myspys, vi hade räkparty hos henne först och sen åt vi melon och sen blev det té hos mig. småätare som vi är.

Ovido - Quiz & Flashcards