Alla inlägg den 27 februari 2009

Av céline van Baalen - 27 februari 2009 23:22

Råkul dag. I dag har jag haft en riktig lyxdag. Jag har varit och fikat med Linn och Stina, köpt ett nytt linne,spelat bowling och gått på bio. Jag har även varit på tornhuset och så har jag haft sånglektion så det har varit fullt upp!

Efter att jag hade haft sånglektion så gick jag upp till bowlinghallen där Emil, Karwan, Pan och Lina var och spelade. Jag hoppade in sista serien. Det gick inte speciellt bra men det var kul ändå.

Var och kollade på "män som hatar kvinnor" som hade sverigepremiär idag. Jag har inte läst boken men jag tyckte att filmen var väldigt bra.

I går fyllde Noa år och jag var hemma och firade henne. Vi åt god kycklingsoppa och tårta efter det. Noa fick såklart en tårtbit hon också. Det var ju trots allt hennes första födelsedag. GULLIGT.

I morrn ska jag jobba själv och sen blir det rep i en timme. På kvällen bir det nog utgång. Jag har varit lite sugen hela veckan men det har inte blivit av och i dag blev jag så trött efter bion så jag passar på att hänga med Emil så mycket som möjligt innan han åker till thailand på måndag. Jag vill åka utomlands jag med! Kommer sakna honom så mycket.

Är vädligt nöjd med min dag i dag! Det har hänt mycket roligt. Ser framemot fler sådana här dagar.

Nu ska jag sussa.

fika med stina (och Linn) och tårtvrak.

Ovido - Quiz & Flashcards