Alla inlägg under februari 2009

Av céline van Baalen - 15 februari 2009 13:17

Japp då var man hemma. Blandade känslor att komma hem i fredags. Det började inte bra när jag skulle ta hissen upp till lägenheten. Då stannar hissjävlen och den låter konstigt och åker varken upp eller ner. Jag får lite smått panik och skakar som ett asplöv eftersom jag har har klaustrofobi. Ringer till Emil som är nere på Ritz och dretfull, han hör inte vad jag säger och jag blir mer och mer frustrerad när jag står instängd i hissen och Emil inte kan höra ett ord av vad jag säger. Tillslut hör han och säger att han ska gå upp till mig. Då äntligen går hissdörren upp. Emil kommer hem och är jobbig och full och jag är sur, han lämnar mig ensam hemma och går ner och festar i stället. Då frågade jag mig själv vad fan jag gör här. Men nu känns det lite bättre fast inte riktigt bra. Det är som att jag hade glömt bort hur jag mår här hemma när jag åkte utomlands. Direkt när jag kom hem fick jag känslan av mitt "vanliga" liv och det känns inte alls speciellt bra.. Men men det bilr nog bättre hoppas jag.

Det är mycket i skolan nu, tills på måndag har jag muntligt nationellt i svenska och arbetsmiljöprov. På tisdag är det NUKOprov och på onsdag har jag redovisning på naturkunskapen. I ddag ska jag repa med först maya från 15 till 16.30 och sen direkt efter det har agnes rep och sen klockan 18 har jag rep. Studentkonserter upp till öronen. Efter April är det bara studenten att tänka på(BALKLÄNNING PANIK) Gött.

I dag har jag pluggat lite och städat i lägenheten och tvättat alla kläder. Känns bra.

Av céline van Baalen - 12 februari 2009 23:09

Ja dà satt man framför datorn igen. Det har blivit en vana att jag gàtt hit varje kväll för att kolla e-mail, facebook och skriva i min kära blogg.

Sista dagen här i Playa Blanca. Det har varit sà otroligt skönt att komma bort lite. Att fà se solen igen och bränna sig är ju bara underbart. Det verkar ju som om det har varit sol i Arvika ocksà sà man fàr hoppas att det hàller i sig sà man kan ha kvar lite färg när man kommer hem.

Efter fruksoten i morse gick jag och Joëlle till Papagayostränderna igen. Vi gick till den  största av dom alla. Den var inte lika mysig som vi var pà sist men väldigt vackert ändà. Vi la oss i lä vid nàgra buskar för det blàste och efter ett tag m¨rkte vi att det fanns massa ödlor i buskarna. Joëlle som älskar ödlor sprang runt och kollade hela tiden men jag kände att jag inte riktigt kunde slappna av balnd ödlesafarit. Vi àt vàrat fika och gick sedan hem för att ligga vid poolen och steke och läsa bok. Jag har läst ut tvà böcker pà den h¨r resan och är nu pà min tredje, det ska jag börja g¨ra med, läsa böcker.

Nu pà kvällskvisten har vi varit och ätit pizza pà en resturang nära hotellet. Det var en italiensk pìzzeria och vi tog en pizza men tomat, mozzarella, ansjovis och oliver pà, skitgod!

Joëlle lärde sig att göra inbakade flätor i gàr (!) och nu har hon flätat hela mitt hàr! Det ser rätt coolt ut förutom att jag ser ut som en manlig basketspelare. har pà mig en mjukisdress och är osminkad, tänk er själva.

Imorrn bär det av, är lite nervös inför flygresan eftersom jag är flygrädd men jag tänkte knarka àksjuketabletter som man blir s¨mnig av, det blir nog bra.

Puss vi syns snart hemma.

Av céline van Baalen - 11 februari 2009 20:31

man blir bara tröttare och tr¨ttare av att vara pà semester :) I dag har vi varit sà slappa. Vi började men att ligga vid poolen men efter lunch kände vi inte för det och jag och Joëlle tog en tur till stan och kollade runt lite i affärer och strosade. Pà hemv¨gen fick vi släpa oss hem för vi var utmattade av värmen och den fuktiga luften. Till middag lagade i en skitgod fisksoppa med hemmagjort vitlöksbröd till det, mumma!

I morrn vet jag inte riktigt vad som händer, det är ju sista riktiga dagen. Det blir nog en hel del i solen och sen ska vi fixa lite grejor som fika pà planet och en present som jag funnit men inte köpt än.

Det ska bli r¨tt skönt att komma hem faktiskt, visst det har varit underbart men nu känner jag mig redo för att ta tag i projektarbete och annat!

Puss syns snart i kalla sverige

Av céline van Baalen - 10 februari 2009 23:10

Haha i dag har jag verkligen skrattat. Eftersom Joëlle fyller àr sà gick vi ut i dag och àt. Det blev grillad entrecote med hemmagjore pommes frites, skitgott. Jag sa till servitören att Joëlle fyllde àr och han kom med glass och en drink till henne samtidigt som det sattes pà happy birthday pà h¨gsta volym och de drog upp Joëlle pà en stol och alla klappade i händerna och sjöng med! HAHA det var en rolig upplevelse.

I dag har vi bara slappat i solen och det syns, det bränner här och var.

I morgon ska vi gà pà marknad och dà dska jag k¨pa lite presenter.

Vill inte àka hem till vinter. Det  känns helt overkligt att det är kallt och snö hemma..


Av céline van Baalen - 9 februari 2009 20:37

mätt tr¨tt och jäkligt nöjd. I dag har varit en underbar dag! Jag och Joëlle hyrde cyklar och cyklade till papagayoständerna som anses vara det vackraste pà canarieöarna. Vi fann en gömd strand som var mysig och làg i solen och mosade ett tag. Sen begav vi oss hem pà den skumpiga vägen och àkte hem en stund för att sedan cykla till stan. Jag köpte en flaska jägermaister (700 ml) sà nu blir det party när jag kommer hem. Vi cyklade sà làngt ut pà kustvägen som man kunde ut till en fyr och tillbaka sà nu har jag ont i röven och känner mig lite bränd pà olika ställen, men jag känner mig inte direkt brun för jag jämför mig med negern till syster som jag har. Det var en kille som kallade oss black and white, vet inte om jag ska ta det som en komplimang .. ´

När vi kom hem àt vi god mat, ris och en fiskgryta med indiska kryddor och en bacardi breezer till det. vi àt ute pà balkongen och kollade samtidigt pà solnedgàngen. livet är bra härligt!


Jag älskar dig Emil!

Av céline van Baalen - 7 februari 2009 22:05

Ja här sitter man som en kräfta. Och det Känns bra, det ska synas att man är utomlands. Men det är helt sjukt, sà här brände man sig aldrig f¨rr. Nu fàr man typ vita fläckar lite här och var.

I dag har det varit soligt. Vi gick först bort till playa blanca centrum typ, det finns en fin kustväg som man gàr hela vägen. Vi kollade lite i affärer och àt glass. Sen gick vi hem och jag och Joëlle la oss vid poolen i nàgra timmar. GÖTT. I morrn vet jag i alla fall att  jag ska smörja in mig med spf 30, mycket.

Har nyss ätit mat. Det blev köttfärssàs och spaghetti med getost oh baguette till. Vi lagar maten själva och det är mys. Det är sà fint h¨r och det känns verkligen härligt i kroppen.

puss

Av céline van Baalen - 6 februari 2009 20:45

Ja dà var man hàr. Fòrsta dagen pà lanzarote bòrjar lida mot sitt slut. Vi kom hit vid tretiden nàgon gàng och dà sprang jag och Joëlle ut till polen direkt men det bòrjade dugga (kul) sà vi gick och handlade mat i stàllet och àt det pà balkongen. Kom nyss hem fràn en tur som vi tog runt omràdet dàr vi bor. Det àr mànga fina resturanger och butiker làngs hamnen dàr vi bor. Detta kommer nog bli riktigt h`rligt. Det ar inte sà varmt men om man sitter i solen sà brànner det allt pà.

Bàvar inför flygresan hem bara, jag gillar verkligen inte att flyga. Jag har ingen kontroll dà och det är creapy tycker jag. Men men det gick ju att komma hit även om det var en hemsk turbulens en liten stund som gjorde mig orolig..

Längtar tills i morrn för dà ska jag äta god frukost pà balkongen och sen lägga mig vid poolen och steka!

Puss

Av céline van Baalen - 2 februari 2009 20:05

Nu är det mycket. Men det är kul! I dag har jag varit i skolan och sen repade vi inför stinas konsert. Det gick bra och det låter bra som fan, detta blir bra detta.

Denna vecka:

Tisdag: Tornhuset. Rep, Stinas konsert. Fixa matsäck och överdragskläder till trysil

Onsdag: Trysil, åker 06.00 från skolan, gött.

Torsdag: Stinas studentkonsert! 19.00

Fredag: Åker till Lanzarote, lämnar Arvika vid tre-fyra tiden på morgonen typ, gött.

I går var jag hemma, det var mys. Jag sydde en neccesär och ett kuddfodral och gick ut på en härlig promenad med Ylle. Jag gillar verkligen att sy, det är avkopplande och man tänker inte på något annat. I bland sur jag bara för att ha något att göra, inte för att jag behöver något direkt.

Nu väntar jag på att Emil ska komma hem och göra mat till mig, det blir spaghetti och köttfärssås.


Fin eftermiddag igår och neccesären


Ovido - Quiz & Flashcards