Alla inlägg under juni 2009

Av céline van Baalen - 16 juni 2009 21:34

Gott med grillat! Nu har jag och Emil städat och lagat väldigt god mat så båda ligger utslagna i soffan. Vi grillade karré och gjorde en sallad, färskpotatis och tzatsiki till det. Nu är jag sjukt sugen på något sött, typ cider eller något. Det får nog bli en liten cykeltur till nöjesbutiken.

I dag har varit en seg dag men jag har gjort lite nytta. Jag och Linn lämnade kontouppgifter till ica så vi får lön. En behövlig storhandling blev det också.

Nu har jag och Emil precis bokat hotell i Göteborg, vi åker på torsdag och kommer hem på lördag. Vi ska bo på ett jättefint hotell som ligger väldigt centralt, har bott där flera gånger förut. Vi ska bara umgås. äta god mat, kanske shoppa lite och fira midsommar. Någon som har något bra förslag på midsommarfirande i Götet?

Fick en fin liten komplimang i dag, alltid kul med komplimanger!


Ska bli så kul att åka i väg på en liten tripp innan jag börjar jobba, finaste studentpresenten! Tack älskling

Av céline van Baalen - 16 juni 2009 17:44

Äntligen har jag orkat ladda upp lite bilder på datorn! Balen var så himla rolig! Helt underbart att gå runt i långklänning och se alla andra så fint uppklädda. Jag är supernöjd med min klänning, den blev precis så enkel som jag ville ha den.

Nu har jag äntligen beställt klipptis så nu ska det slitna ac. Ska nog klippa det ganska rakt av och bara lite uppklippt.

Nu blir det lidl för storhandling och sedan städning här hemma.

Av céline van Baalen - 15 juni 2009 15:34

Jag trodde man kallade det för höstångest. Men jag har redan börjat få ångest inför hösten. Jag går runt och känner en molande känsla. Det finns allt för många frågetecken som jag vill reda ut. Vad ska jag läsa till? Vad vill jag bli? Vill jag resa? vart vill jag resa? Vart ska man flytta? 

Det känns som att så många andra har planer långt fram i tiden medan jag inte har några. Det blir lite svårare när man har pojkvän. Det låter kanske konstigt men det är inte lika lätt att flytta och åka i väg när man är två. Jag skulle egentligen vilja börja läsa till hösten men jag vet ju inte till vad så jag sökte inte något, dumt. Jag ska kolla upp en massa saker nu i sommar, jag vill finna den perfekta utbildningen för mig, kanske något musikinriktat, kanske inte. Vi får se helt enkelt.

Nu sitter jag hemma i bushen och jag har precis klippt joëlle och längtar tills i morrn då jag tänkte ta någon drop in tid på någon salong. Mitt hår är hemkst slitet nu. (kolla bild)

Jag är sjukt shopppingsugen! Skulle vilja åka till någon storstad och shoppa järnet!


...

Av céline van Baalen - 14 juni 2009 18:06

Det har inte blivit så mycket bloggande, men det har ju trots allt varit student och firande i tre dagar nu. Det känns i hela kroppen och jag stupar snart med huvudet före så jag återkommer senare med bilder och berättelser. 

Av céline van Baalen - 12 juni 2009 13:03

JAHA, då var det över. Så himla konstigt att jag tog studenten i går. Det man längtat så länge efter och så är det plötsligt nästa dag. Det var en kul, konstig och hektisk dag. Att jag stod i fönstret och skrek, fick blommor och presenter, åkte på flak och sjöng "emsu shalalalala" känns skitkul men samtidigt lite skumt. Jag vill göra om dagen, njuta mer utav den än vad jag gjorde. Det var säkert för att man lite nervös och spänd. Det bästa i går var att åka flak och raggarbil och bjudningen hemma hos mig :) Jag fick en i-pod touch av mamma och pappa i present! Sedan fick jag massa pengar, vinglas, smycken m.m av släkt och vänner. Tack allihopa!

Nu sitter jag i lägenheten med håret upprullat på spolar. Bomma var nyss här och rullade håret på mig, måste gå runt så här hela dagen. I dag är det bal och jag längtar! Jag ska verkligen njuta för fullt i dag. Jag vill komma i håg min student som en lycklig händelse, inte en bubbla, för lite så kändes det i går. Nu låter jag sjukt depptråkig men det var otroligt kul men det gick bra så snabbt över att man inte hunnit smälta det än, det år nog många som känner samma sak!


Av céline van Baalen - 10 juni 2009 21:50

Snart, snart! I morrn händer det. Det man pratat om så länge. STUDENTEN. Jag är nervös i magen, längtansfull men ändå lite ångest. Det kommer bli mycket tårar i morrn, satte på mig studentmössan för mig själv och sjöng studentsången och kunde knappt hålla mig då. JIIHAA, lite den.

Den här dagen har varit en fixardag, klassen åkte ut till tomas för att göra banderoller att hänga i fönstrena och på kärran i morrn. Vi grillade och kollade på fotboll, mysigt.

I morrn blir en lång dag och jag ser fram emot varenda sekund!

ooh det pirrar till i magen titt som tätt och jag kommer inte sova så stabilt i natt känner jag.

Snart är jag fri som en fågel!

Av céline van Baalen - 9 juni 2009 20:39

Tänkte jag skulle ta mig i kragen och kolla på den omtalade filmen Twilight. Det var i morse när jag låg och kände mig lite bakis som jag satte på filmen. jag har tänkt att det varit lite överskattad men den tog mig. Jag låg och kände mig pirrigt nyförälskad hela filmen. Robert Pattinsons blick och hans vassa drag är INTE att leka med.

I dag har det varit studentsångträning med alla studenter och sen rep med klassen inför hamnfestivalen på lördag. Vi spelar nere i hamnen en sista gång tillsammans kl 20.00 så kom och kolla.

Var och kollade på friskolans avslutning förut och blev blödig när jag kramade om Julia, HON ÅKER SNART. Konstigt..

Nu sitter jag hemma hos Maya och har blivit sminkad inför balen (provsminkning) av Amelie. Jag blev jättenöjd och Maya blir också jättefin.


uuh

Av céline van Baalen - 8 juni 2009 11:58

jag blir deprimerad. Kollade nyss på yr.no och kollade vädret inför studenten. På torsdag ska det bli 16 grader och molnigt och på Fredag ska det vara 12 (!) grader och regn. FY FAN! men men jag kommer vara världens lyckligaste ändå för jag tar STUDENTEN! 

Ovido - Quiz & Flashcards