Alla inlägg den 3 maj 2009

Av céline van Baalen - 3 maj 2009 13:35

Är trött i huvudet, av både det ena och det andra. Jag och Agnes sjöng i kyrkan i morse så fick gå upp innan nio för att åka ut till högerud. Vi sjöng fem låtar och det gick väldigt bra, 600:-/pers fick vi så de var gött! Bra med lite extra till studenten. Jag känner att pengarna kommer rinna ifrån en då. 

I går var jag hos Klara som hade grillparty, åt god mat och drack lite öl och cider. Efter ett tag kom det ingesundare som jag inte träffat förut och de var trevliga, kul att det faktiskt går att träffa nytt folk även fast man är i Arvika.


Jag både älskar och hatar facebook. Jobbigt med folk som glömmer logga ut och man får reda på saker genom det. Jag är riktigt jävla besviken och arg, fy fan. Nu skriver jag så som jag hatar när andra gör, i gåtor, men så får det bli. Bajs fetta. 


Tänkte lägga upp bilder från helgen i dag men de ligger på datorn i stan och jag ska stanna kvar i bushen i dag, det blir middag hos mormor och morfar kl 17 och i morrn innan skolan ska jag och bomma börja med studentklänningen.  

Ovido - Quiz & Flashcards