Alla inlägg den 18 maj 2009

Av céline van Baalen - 18 maj 2009 20:53

Tänk att så lite kan göra så mycket. Förut mådde jag inte alls bra, kände mig deppig och trött på allt. Jag har mina dagar då jag bara vill lägga mig ner och gråta och blir ledsen för allt. Jag åkte hem till bushen med pappa och umgicks med min kära lillasyster Noa och lekte med henne och Ylle (hunden) på gården en stund. Tog sedan en cykeltur med Noa för vi har köpt cykelstol och cykelhjälm åt Noa. Det var så himla mysigt att åka genom den nyregnade luften och höra Noa småskratta lite bakom mig. Lycka är verkligen inte ouppnåeligt och det behövs inte mycket för att göra en glad och när det händer känner man sig så varm och lugn inombords. Jag önskar jag kände så lite oftare. 

Tror jag har kommit på en bra början på en låt, den handlar om en sådan dag som jag haft i dag.

Have you ever feel that you just wanna die for a day? At least sleep, close your eyes and come away? Have you ever feel that happiness is to hard to get? That life is not what you exept.

Evve en början på hur texten ska vara. Den låter lite depp men jag plinkade på pianot förut och den blir med durig efter ett tag. Nästa hit kanske? Skulle inte tro det, jag gör mer softare låtar som är för personliga för att bli "hittiga", men jag har jättesvårt för att skriva en text som inte blir personlig, tankar och händelser från mitt egna liv. 


Åt världens godaste mat nyss. Pappa följde något recept ur tidningen buffé, det var pitabröd med en röra av köttfärs, champinjoner, solrosskott, lök, vitlök, olivolja och kryddor. TIll det en dressing gjord på creme fraiche och sweet chili sås, helt underbart!

Mat, familj och en vetekudde är det jag behöver i dag.  


Av céline van Baalen - 18 maj 2009 14:20

Detta gick ju inte alls speciellt bra. Har precis haft fågelprovet och jag fick lite smått hjärnsläpp så det gick åt helvete, eller det gick väl bra så men jag ville verkligen få bra på detta så jag kunde få mvg i slutbetyg men jag får nog nöja mig med ett vg. Bajs. Vi skulle ju kunna läten också och det var vissa som inte lät alls så som de läten vi har tränat på, jag är sur.

Egentligen har vi lektion nu men jag vill bara lägga mig och dö i dag så det är lika bra att jag gick hem så jag inte är otrevlig mot någon i onödan. Är fortfarande lite småpiss på någon/några så jag undviker dom helst.

Var i Karlstad i morse och kollade mina stämband. De har blivit mycket bättre sen sist, det var bara en liten svullnad och mina stämband var lite mer gråa än de flesta (?) annars var det bra. Gött å höre som Emil skulle sagt.

Nu ska jag mase ner mig framför tv:n och datorn samtidigt tror jag, min nackspärr is killing me!


Enda personen som skulle kunna göra mig på bättre humör just nu.

Ovido - Quiz & Flashcards