Alla inlägg den 24 maj 2009

Av céline van Baalen - 24 maj 2009 19:13

En långhelg och jag känner mig sliten. Ju mer man är ledig desto tröttare blir man. Det har varit en rolig helg i alla fall och jag längtar ännu mer till studenten, med blandade känslor dock. Jag vill inte sluta gå i skolan. Jag trvis med att läsa och träffa sina vänner på dagarna och inte behöva tänka på att man måste fixa jobb eller annat. Det känns som att ett liv avslutas och ett annant börjar. Jag vet bara inte hur det kommer att se ut för mig ett år framöver, vad kommer jag göra?har jag flyttat? Läser jag? Det återstår att se.

I dag pratade jag med Bomma och hon berättade att min balklänning är färdig och att hon även gjort klart en liten jacka som jag kan ha till. Jag ärl så himla nöjd över min fina klänning och nu ska jag bara kolla vad jag ska ha för frisyr och smink. Ha i alla fall köpt ett läppstift som jag ska ha. Det är typ min vanliga färg fast det förstärker.

Nu tänkte jag ta cykeln till Ican och sitta och tjöta lite. Sen blir det nog en film och sova. I morrn börjar skolan 13.20 så det är inte så bråttom upp, gött!

Bilder från i går.

Ovido - Quiz & Flashcards