Alla inlägg den 31 maj 2009

Av céline van Baalen - 31 maj 2009 22:18

Ännu en vacker dag. Åkte hem till bushen vid tre tiden och cyklade då ner till mormor och morfar med Noa och Joëlle. Vi var där nere i några timmar och låg i skuggan och löste korsord, mysigt. Väl hemma igen blev det brakmiddag, pepparstek med potatis och aubergine steka i olivolja, lök och vitlök. Stod även och målade lite brädor till vårat utbygge. 

I går var det premiär för olssons brygga och det märktes, det var folk i hela stan och kön in var inte att leka med. Jag gillar bryggan mycket mer än tiki för man kan välja om man vill sitta vid ett bord, dansa eller chilla i baren. Jag hade en väldigt rolig kväll, förfesten var väldigt mysig hos Agnes. I slutet var det bara tjejerna som var kvar och vi körde ett lite annorlunda ölspel.

Jag testade i går om man blir mindre seg dagen efter om man dricker en klunk vatten mellan varje klunk vin, och det funkar! Jag har inte känt mig alls bakis i dag och det har varit himla skönt.

Sitter nu hemma i bushen i klädd en hippieklänning som jag tycker är väldigt fin. Jag ska ha den unde veckan när klassen ska klä ut sig, olika tema varje dag under nästa vecka. Det blir kul, jag älskar att klä ut mig!



Ovido - Quiz & Flashcards