Alla inlägg den 25 maj 2009

.

Av céline van Baalen - 25 maj 2009 23:21

Låt det vara fint väder! I dag har det verkligen varit sommar i luften, jag har gått med t-shirt och sandaler hela dagen. Jag hoppas att vi kan få det fint på studenten, det skulle vara en lättnad.

ÅKte hem förut till bushen för Emil är i väg på ett målarjobb i några dagar och jag vill inte sova själv. Jag gick till Bomma för att kolla på en bolero som hon har sytt till balklänningen och den blev jättefin! Hon är så duktig min Bomma. Vi har suttit och pratat en bra stund om hennes liftresa ner mot paris och tillbaka, drömmar och gamla minnen. Det var en härlig liten pratstund vi hade. 

I morrn ska vi kolla min balfrilla så jag åker hem till bushen då också för jag ska även passa Noa.

Jag tror jag vill åka till peace and love festivalen i sommar, hoppas att jag kan ta ledigt från jobbet, jag har ju aldrig varit på någon annan festival än arvika så det skulle vara kul med lite omväxling.

Nu blir det sänga, godnatt 

.

Av céline van Baalen - 25 maj 2009 00:27

Börjar vända på dygnet? Jag är en sådan person som helst går och lägger mig innan elva om jag ska upp till skolan dagen efter, men jag känner att det börjar bli senare och senare ju mer man är ute på helgerna. Nu borde jag verkligen ligga och sova egentligen men jag känner inte riktigt för det, snart kanske.

Har suttit hos Ican  med henne och Stina och vi har suttit och pratat och ätit korv med bröd till kvällsmat. Förut var jag och Emil ute och åkte med hans  motorcykel, riktigt kul att sitta bakom och hålla hårt runt hans midja, en 15-årings dröm som äntligen gått i uppfyllelse.

I Julia åker Julia till andra sidan jorden för att vara borta i ett år(!) känns konstigt och tråkigt men är såklart glad för din skull julia, ditt livs resa!


Här är en bild från igår när hon och Mirja var modeller.

Puss godnatt.

Ovido - Quiz & Flashcards