Alla inlägg den 26 maj 2009

Av céline van Baalen - 26 maj 2009 15:21

Jag måste bara, Noa gör allt för att inte somna. För tillfället står hon på huvudet! Nyss låg hon och bytte nappar och, inte nog med det, hon smygkollar på mig i bland och gör akrobatiska konster för att få mig att kolla. Jag försöker verkligen vara stoneface men det går ju verkligen inte! Att man kan hitta på så mycket när man är så liten.

Hon springer runt isängen, biter på nappen så att det låter konstigt, försöker få tag i saker utanför sängen, försöker ta på sig sina strumpor. HAHA 

Av céline van Baalen - 26 maj 2009 15:13

Funderar på att byta till blogg.se i stället. Bloggagratis är väldigt simpelt och därför enkelt men jag känner att man inte kan göra så mycket olika saker när det gäller bilder, desgin på sidan m.m Orkar inte fixa det nu men vi tar det någon annan dag. 

I dag har klassen haft repdag  inför våran faddegala som är den 4 Juni på musikskolan kl 19.00(?) så kom dit och ge ett bidrag samt lyssna på musik och ät lie fika. Det blir sköj.

Sitter hemma nu och försöker få Noa att somna. Jag vet att hon är trött men hon står i sängen bredvid mig och försöker få min uppmörksamhet. Jag tänker inte kolla på henne för då blir det ett jävla liv.


Ovido - Quiz & Flashcards