Alla inlägg den 20 maj 2009

Av céline van Baalen - 20 maj 2009 15:33

Nyduschad, luktar gott och är hungrig. Det är min nuvarande status. Jag har haft idrott nyss och det var Maya som höll lektionen. Vi körde lekar och basket. Det var gött att få springa av sig, blev sjösvett. Idrott är egentligen ganska kul men jag har varit så negg det, det har inte blivit riktigt roligt förrän nu, kul att leka och köra sporter med klassen! Vi hade badtema i klassen i dag (klasskampen) och gick runt i bikini och cyklop. Vi har även en hel del grej på G.

Snart ska jag till friskolan och repa med Joëlle och Mirja inför gökottan i morrn. Efter det ska jag och Emil gå och äta på den nyöppnade thairesturangen, hoppas det är gott för jag är verkligen sugen på thaimat.

Härligt med långhelg. Jag vet dock inte vad jag ska göra men det är ju viksholmen fre-lör och och sen blir det utgång i morrn också, det är ju trots allt studenttider.

Fick reda på fågelprovet och ekologiprovet förut, MVG på båda! jag är himla glad och nöjd. Fick bara ett halvt fel på ekologiprovet. Det kanske blir mvg i båda natur kurserna trots allt :)

Ha de!


Ovido - Quiz & Flashcards