Alla inlägg den 9 juli 2009

Av céline van Baalen - 9 juli 2009 21:47

OMG I´m so weak. Fan också. Jag ska inte jag ska inte men jag gör det jag gör det..


I dag har jag bara varit hemma, inne. Antingen dator eller tv eller bara slappa. Mamma och pappa drog till Åmål på bluesfest så jag passar Noa. Det är första natten hon sover utan att dom är hemma tror jag faktiskt. Hon sover så gott nu, det tog ett litet tag men nu ska hon nog sova hela natten, förhoppningsvis.


Är sjukskriven i morrn också, jag skulle orkat pallra mig till jobbet men min chef sa att det var bäst att jag var hemma så att jag blir frisk, gulligt. I morrn måste jag gå utanför dörren. Jag har endast gått och slängt soporna i dag och sen har jag bara degat. Nej ut i det hemska vädret och gå får det bli i morrn men nu ska jag snart lägga mig och sova så ska jag gå upp i tid i morrn och försöka hitta på något vettigt att göra.


Sommarvärme, bara lite så man känner att man lever. Då har man inte dåligt samvete för att man bara ligger ner hela dagarna, för då ligger man ju i solen och schteeeker!!  


Av céline van Baalen - 9 juli 2009 10:59

Drömde en svettig dröm i natt, inte en bra en. Ni vet en sån dröm där man bara skriker av frustration och ilska och ingen hör eller lyssnar, eller så bara skrattar dom åt en. Sådana här drömmar har jag haft många gånger. Jag har ofta drömt att du varit otrogen men du har bara tröstat mig och sagt att det var en dröm.. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA . Skratta bör man annars dör man.


I dag är jag hemma från jobbet för jag är förkyld som en illbatting och jag kommer nog vara hemma i morrn också. Kan vara skönt att bli helt frisk innan man tar nya tag i frukten på ICA.


Längtar tills på lördag för då blir det PARTY med alla kompisarna hemma i Julias bush, fun!


Snart, dusch och sen en promenad med ipoden (om jag inte hinner fastna för någon dålig jag-är sjuk-och-har-inget-att-göra-serie)

Ovido - Quiz & Flashcards