Alla inlägg den 12 juli 2009

Av céline van Baalen - 12 juli 2009 23:10

Scones, nybakade scones med persikomarmelad. Det är det som håller mig vaken just nu. Jag väntar på att Joëlle ska bli färdig med bakandet så att jag kan glufsa i mig av de nygräddade sconesen! UUH GÖTT.

I dag har jag varit helt död, är inte van att parta som en partymyra, det var i alla fall väldigt längesen men i går festade jag för alla de helger som jag missat. Jag var så glad hela jag i går och det var verkligen roligt. Jag skrattade, dansade och pratade med härligt folk.

Kom nyss hem från grannarna som har en nu valp, locke. Så otroligt söt och go. Jag ska ha hund när jag har funnit mitt drömtorp. För det är min dröm, att finna ett torp som jag ska renovera och göra till mitt alldeles egna hem. Det finns en hel massa fina torp här ute i bushen, jag har en favorit som ligger precis vid skogen och har en glasveranda. Det är litet rött med vita knutar och alldeles så där underbart charmigt som jag vill ha det. Jag ska ha höns också, som värper mina frukostägg och går runt på gården och pickar efter mat. Sen ska man ju såklart ha en katt också bara för mysfaktorn och sällskapet. Så, en hund, en katt och lite höns, det blir bra det.


Jag går runt och känner mig lite förväntansfull, det är som om jag väntar på att något roligt ska hända. Det finns en ljusglimt i allt tråk och jag gillert!


Puss på er alla nu ska jag äta scones med syster och föräldrar.

Av céline van Baalen - 12 juli 2009 16:55

KUL kväll i går! Riktigt jävla kul var det. Inga ledsna miner för min del, bara en liten liten skvätt, men den var så liten så att den inte märks.

I morrn är det sista gången jag ser Julia på ett år, det får blir en sista kram på Ica innan hon drar mot spännande äventyr och fantastiska upplevelser! Jag får verkligen inspiration av Julia, hon gör något som kan tyckas lite skrämmande för många. Hon åker till ett helt främmande land på andra sidan jordklotet, hon känner inte en enda person, hon ska bo hos främmande människor, börja på en ny skola. Jag blir så sjukt avundsjuk och önskar att jag vore mer som Julia. Ta risker, se världen, för man har ju faktiskt inte speciellt mycket förlora, bara vinna massa erfarenhet. Så nu när jag är fri som en fågel är det bara att lära mig flyga med mina egna vingar, flyga på upptäcksfärd genom ett fantastiskt liv en fantastisk värld! DET är min dröm just.

Ovido - Quiz & Flashcards