Alla inlägg den 16 juli 2009

Av céline van Baalen - 16 juli 2009 19:42

Lycka. Ren och skär lycka är det bästa ordet som kan beskriva min känsla just nu. Jag har slutat jobba för dagen, jag sitter vid min dator som jag inte gjort på två dagar, jag har busat med lillasyster och fått henne att skratta så hhon inte kunde stå, jag har världens bästa kompisar (låter kanske som en klysha men det är sant!) jag skiter i att folk har varit dumma i huvudet, jag ägnar min energi åt precis rätt saker! AAA jag vill bara skrika nu för annars svämmar det över.

Jag tänker inte klandra mig själv för att jag hållt mig kvar i något som inte gjort mig lycklig, nu tänker jag bara framåt.

Alltså jag ska inte lägga energi på dåliga tankar nu MEN helt ärligt. Jag bor i staden inavel-arvika, det är bara så, haha lyssna på den här: Jag har en kompis som har ett ex som nu har en flickvän som har legat med mitt ex medan vi var i hop och ingen visste tydligen om att det var så det var men det kom ju fram senare och då .... bla bla bla, ja ni fattar. HAHAHAHA jag har skrattat, helhjärtat åt hela grejen. Uuh.


Har ni någon gång varit med om att man känner att man kan ty sig till någon person även fast man kanske inte känner den så väl? jag kan få så rätt ofta, det är liksom som att man passar i hop helt utav sig självt, inget påtvingat, inget oärligt, utan det bara är. Den känslan är faktiskt helt underbar att känna till en person, och så känner jag nu.


Kul kväll i går! Jag blev en liten partymyra och la mig vid fyra. Efterfest hos Ican som slutade med att hon och jag somnade som små barn i hennes säng (ican kunde i och för sig inte somna eftersom det snörre i bölla men efter ett toalettbesök så kom john blund till henne också). Vi hade en mysig bakismorgon innan jobbet med tacos, dagen-efter-snack, coca cola, ramlösa och chips, det gjorde min dag.


puss puss puss

Ovido - Quiz & Flashcards