Alla inlägg den 26 juli 2009

Av céline van Baalen - 26 juli 2009 18:37

Det har blivit mycket på sistone. Fest alltså. I onsdags var det bryggan med förfest på discokollektivet och efterhäng hos rasmus = mysig kväll.

Fredag var det återigen röj på DK och även lite palles, det blev sent och det var jäkligt skoj! Favoriten var när Jakob illustrerade en snopen kille, "tåget kom och gick". HAHA.

Lördag = en enda lång fest som började hos Linn, vidare till Dana som fyllde 20 år, bryggan, och till sist efterfest hos rasmus. Vi dansade till BRA musik natten lång och vi gick aldrig riktigt och la oss. Sjukt mycket roliga skratt fick man sig när det började dra sig mot morgon och övertröttheten tog över. Gôrskôj var det alltså! Jag har inte gått och lagt mig än, har inte blivit tid för det och nu känner jag att jag lika gärna kan hålla mig till kvällen så att jag får sova hela natten lång.

I dag har jag varit en sväng på sjukhuset, det började med att jag började få jäkligt ont i ryggen någon gång i morse. Jag funderade på att det kunde vara njurarna (har gått och misstänkt en urinvägsinfektion i en vecka men inte kollat upp det, dumt) så jag kände att det kanske var bäst att kolla upp om mina misstankar stämde, och det gjorde dom. häpp.

På lördag får vi våran lägenhet i Oslo, vi ska dit och lämna grejer och betala första hyran och deposition. Det börjar dra i hop sig!


Jag har fått en stalker, han klär sig till och med likadant! scary.

mina nya skor som är fräna.

snopen kille

Ovido - Quiz & Flashcards