Alla inlägg under maj 2009

Av céline van Baalen - 17 maj 2009 22:22

Många inlägg blir det. Har varit på ett riktigt blogghumör, inte för att jag känt så men det har liksom bara blivit att jag skrivit några rader varje gång jag satt mig vid datorn.

Prövade min balklänning förut och den är så fin! Jag är verkligen nöjd över den, den är enkel, precis så som jag ville ha den. Bomma är så duktig på att sy och jag är glad att jag har henne, puss bomma! Kort kommer snart när jag fått min kamera tillbaka (pettson har den fortfarande).

Åt god mat förut innan jag åkte in till stan, lax med potatismos och till feterrätt blev det äppel- och hallonpaj med vaniljvisp som jag pch joëlle hade gjort.

Nu ska jag ta en titt på föggelfäa innan jag går till sängs, måtte det gå bra på detta provet i morrn.


Joëlle, har du min lila tunika?

Av céline van Baalen - 17 maj 2009 15:03

Åh vad härligt det är! Sitter ute på balkongen nu och har legat och solat samtidigt som jag pluggat. Jag börjar känna att jag kan provet och njuter av det fina vädret :) Himla skönt det är att leva i bland. Nu tar jag en paus från solen och sitter i skuggan med Joëlles dator. Hon ligger bredvid mig och sover i hängmattan, hon hade tydligen varit uppe till sju i morse. Det är partybruden det. Nu vill jag att hon ska vakna så vi kan hitta på något.

Jag är på bra humör i dag!

Av céline van Baalen - 17 maj 2009 12:20

Det är fint väder, då kan man inte sitta inne och träna på prov heller! Nu har jag varit duktig och skrivit fakta om alla fåglar till provet i morrn så nu tänkte jag gå ut en stund, solen skiner ju. 

I går var jag hemma med Emil. Vi köpte chips, dipp, morot och gurka som vi glufsade i oss så snabbt att jag fick magknip och somnade i soffan, haha inte så romantiskt men mysigt ändå.

Nu ska jag gå till Bomma och testa övderdelen som vi har sytt om lite. Den blir fin, väldigt enkel. Jag längtar tills den är färdig.

Ha en bra söndag!  

Av céline van Baalen - 16 maj 2009 18:42

...Seriöst vem fan bryr sig. vi har fågelprov i NK B på måndag och jag vill verkligen inte plugga, sitta och lyssna på läten och försöka memorera det. BORING. Nej jag tar tag i det i morrn i stället.

I dag har jag varit i bushen och fixat med balklänningen och chillat. Nu är jag inne i stan och ska nog bara ta det lugnt i kväll. I går var det studentfest på Ritz med rocktema. Jag var glamrocktjej och såg ut som hej kom och hjälp mig men det var kul. Förfesten hemma hos Emma var nog roligast, det var bara klassen och det var riktigt mys! Fick reda på mycket genom att vi lekte jag har aldrig.. Ooh vad månganya små hemligheter jag har nu :)Synd att jag inte hade med mig kamera i går för alla var väldigt fint utklädda.

Av céline van Baalen - 15 maj 2009 15:10

Känner mig lite rödmosig. Jag tar såklart tillfället i akt och solar när det är fint väder. har legat ute på taket utanför Emils tak, perfekt solställe. Många fönster också så det är nog många som grunnar varför jag ligger där och fläker ut mig men det bjuder jag på. Gick in för att ta en liten solpaus men jag ska nog sola lite till, jag vill känna mig brun och fräsch!!

Klassfest i kväll. Känner mig inte så pepp men det blir väl kul när man har klätt ut sig och ser ut som en idiot. Glamrock here I come.


Förra sommaren, solblekt hår och brun, gött.

Av céline van Baalen - 14 maj 2009 23:01

Det finns allt en liten hurtis i mig. Jag och Stina kände att springning inte var så farligt, så i dag drog vi på oss sprindojjorna och masade oss till styckåsskogen där vi sprang några varv. Jätteskönt efteråt! Styrketränade även lite när jag kom hem. Gjorde god mat i dag också, laxfilé med ris och en kall citronsås med en sallad till det. Tänk vad lite träning och mat kan göra!

I morrn är det prov, jobbigt att det är 8 på morgonen, annars skulle jag tagit sovmorgon. Har varit väldigt trött hela veckan så det skulle vara skönt att få sova ut men icke, öppe med töppa.

I morrn blir det klassfest och sedanvidare till ritz på studentfest. Det är rocktema och bäst klädda klassen vinner poäng till klasskampen. Känns lite overkill att alla typ kommer ta på sig ett nitskärp och tycka att man är lite cool. Men men jag kommer se lika töntig ut jag med så det är väl lika för alla. Hoppas att det bir kul i alla fall.

Min favorit som jag åt efter springturen är yoghurttallrik med k-special, torkade aprikoser, russin,äpple och banan. En riktig energibomb, pluggade asbra efter den.

Nu blir det sänga med NK-boken en liten stund innan jag hinner somna.

Av céline van Baalen - 13 maj 2009 22:04

Ge mig en huvudvärkstablett. Jag sprängs snart, helt seriöst. Svettas gör jag med, inte bra.

Jag och Linn är roligast också kan man ju tilläga, vi utövar våran humor på ett hemskt sätt kan tyckas men ack så roligt det blir då! Det man inte vet mår man inte dåligt av.

...

Av céline van Baalen - 13 maj 2009 19:26

Skönt att springa. Det trodde jag aldrig att jag skulle skriva men man kan ju ändra sig. I dag hade vi terränglöpning på idrotten TERRÄNGLÖPNING, du hör ju bara på ordet hur tråkigt och oupplyftande det låter. Trots detta så makade jag mitt ass bort till styckåsskogen och sprang tre varv på tid. Jag kom först av klassen (vi var inte så många med men ändå) och det kändes väldigt härligt efter och jag och Stina har bestämt oss för att börja springa. Skulle vara så skönt att få bättre kondition!

Sitter och pluggar naturkunskapsprov nu, ekologi. Det känns som att vi bara har en massa NK hela tiden. fågelprov, ekologiprov är näst på schemat. Vi fick även tillbaka NK B prov i dag och jag fick mvg! Gött, jag hoppas på högsta betyg i både NK A och NK B.

Räknade att vi har kvar 18 skoldagar i dag så det känns som att man lika gärna kan ligga i lite nu.

Bild från helgen. Jag och Maya ägde taket.

Ovido - Quiz & Flashcards