Alla inlägg under maj 2009

Av céline van Baalen - 5 maj 2009 10:13

Visst tråkigt med dåligt väder, men jag tycker ändå att det är lite mysigt när det regnar ute, i alla fall om det bara är för en dag. Man kan sitta inne och skriva arbete utan att man känner att "jag går ut i solen i stället, det gäller att passa på". I dag ska jag skriva ett idrottsarbete om skönhetsideal. Lite uttjatat tema kanske men jag känner ändå att jag har mycket att skriva om det så det blir nog en enkel match. Det är nog inte så noga med p-j (pungjan), våran idrottslärare, ändå.

Har haft en lektion i dag, ensemble och efter den gick jag hem och gjorde frukost på sängen till min kärlek. Jag tänkte gå och äta i matsalen snart, gratis mat är bra grejer.

I dag börjar ju klasskampen på skolan, den som vinner får springa först ut på studenten. Jag vill köra järnet med min klass! We can do it

Av céline van Baalen - 4 maj 2009 22:08

Det närmar sig, på riktigt! Nu känns studenten så nära, fem veckor är ingenting och det är många dagar som går bort och vi har ju det rätt slappt i skolan nu. GÖTT!

I morse gick jag till bomma och vi kollade på hur min balklänning skulle vara. Vi bestämde oss för hur den ska se ut mer exakt och vi kollade även på smycken och accesoarer som jag ska ha. Det blir svarta detaljer till min ljusa klänning. Jag har ett kort nedanför där mitt baltyg och den väska jag ska ha är. jag tror att det blir bra :)

I dag har varit en bra dag. Jag och Emil storhandlade på Lidl, vi fick lift hem av en vänlig tant (först frågade emil polisen om de kunde skjutsa hem oss, pinigt!) och sen har jag städat lite här hemma.

den här helgen har varit riktigt mysig det har varit mycket grillning och lite party. Har lagt upp lite bilder.


Av céline van Baalen - 3 maj 2009 13:35

Är trött i huvudet, av både det ena och det andra. Jag och Agnes sjöng i kyrkan i morse så fick gå upp innan nio för att åka ut till högerud. Vi sjöng fem låtar och det gick väldigt bra, 600:-/pers fick vi så de var gött! Bra med lite extra till studenten. Jag känner att pengarna kommer rinna ifrån en då. 

I går var jag hos Klara som hade grillparty, åt god mat och drack lite öl och cider. Efter ett tag kom det ingesundare som jag inte träffat förut och de var trevliga, kul att det faktiskt går att träffa nytt folk även fast man är i Arvika.


Jag både älskar och hatar facebook. Jobbigt med folk som glömmer logga ut och man får reda på saker genom det. Jag är riktigt jävla besviken och arg, fy fan. Nu skriver jag så som jag hatar när andra gör, i gåtor, men så får det bli. Bajs fetta. 


Tänkte lägga upp bilder från helgen i dag men de ligger på datorn i stan och jag ska stanna kvar i bushen i dag, det blir middag hos mormor och morfar kl 17 och i morrn innan skolan ska jag och bomma börja med studentklänningen.  

Av céline van Baalen - 2 maj 2009 14:21

Trött! nu sitter jag i lägenheten och känner hungrig. Har varit nere på stan efter jobbet med Emil, jag köpte ett par sandaler som jag är väldigt nöjd över, vagabond för 600 kr. lite dyrt för ett par sandaler kanske men jag hade lite pengar över så jag körde på.

tänkte lägga upp lite bilder från de senaste dagarna men det får bli när jag laddad kamerabatteriet.

De skorna som är längst upp till höger har jag köpt

Ovido - Quiz & Flashcards