Alla inlägg under juli 2009

Av céline van Baalen - 10 juli 2009 14:10

Det är ju faktiskt lite mysigt också. När man är förkyld och trött så är det gött att bara vara inne och chilla, utan att få dåligt samvete liksom.

Eftersom mamma och pappa är i Åmål och lyssnar på blues så har jag hand om Noa. Vi har haft en jättemysig förmiddag med frukost och promenad i regnet. Det är sjukt mysigt att ha henne för sig själv i bland, ge henne mat, leka, trösta, byta blöja, ja allt är mysigt (bara man inte behöver göra det varje dag)! Snart blir det väl matdags eftersom hon äter hela tiden och jag ska nog också ta mig lite lunch.


En liten egenknåpad låt om regn. Kanske inte stämmer helt itexten i dag men jag har trots allt en riktigt bra dag!

http://www.youtube.com/watch?v=jkPnyzwO78s


Fick världens sötaste kommentar som gjorde mig glad i hela kroppen, tack!

Av céline van Baalen - 9 juli 2009 21:47

OMG I´m so weak. Fan också. Jag ska inte jag ska inte men jag gör det jag gör det..


I dag har jag bara varit hemma, inne. Antingen dator eller tv eller bara slappa. Mamma och pappa drog till Åmål på bluesfest så jag passar Noa. Det är första natten hon sover utan att dom är hemma tror jag faktiskt. Hon sover så gott nu, det tog ett litet tag men nu ska hon nog sova hela natten, förhoppningsvis.


Är sjukskriven i morrn också, jag skulle orkat pallra mig till jobbet men min chef sa att det var bäst att jag var hemma så att jag blir frisk, gulligt. I morrn måste jag gå utanför dörren. Jag har endast gått och slängt soporna i dag och sen har jag bara degat. Nej ut i det hemska vädret och gå får det bli i morrn men nu ska jag snart lägga mig och sova så ska jag gå upp i tid i morrn och försöka hitta på något vettigt att göra.


Sommarvärme, bara lite så man känner att man lever. Då har man inte dåligt samvete för att man bara ligger ner hela dagarna, för då ligger man ju i solen och schteeeker!!  


Av céline van Baalen - 9 juli 2009 10:59

Drömde en svettig dröm i natt, inte en bra en. Ni vet en sån dröm där man bara skriker av frustration och ilska och ingen hör eller lyssnar, eller så bara skrattar dom åt en. Sådana här drömmar har jag haft många gånger. Jag har ofta drömt att du varit otrogen men du har bara tröstat mig och sagt att det var en dröm.. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA . Skratta bör man annars dör man.


I dag är jag hemma från jobbet för jag är förkyld som en illbatting och jag kommer nog vara hemma i morrn också. Kan vara skönt att bli helt frisk innan man tar nya tag i frukten på ICA.


Längtar tills på lördag för då blir det PARTY med alla kompisarna hemma i Julias bush, fun!


Snart, dusch och sen en promenad med ipoden (om jag inte hinner fastna för någon dålig jag-är sjuk-och-har-inget-att-göra-serie)

Av céline van Baalen - 8 juli 2009 16:58

Kroppen sa i från. I dag på jobbet så började jag plötsligt känna mig väldigt illamående och det började svartna för ögonen, snurra i huvudet och benen ville vika sig. Vägen bort till toaletten kändes som en evighet, jag hörde ingenting bara ett tjut i öronen och svetten började rinna.

Jag fick åka hem tidigare i dag. Egentligen är det väl inte så konstigt att det blev som det blev men det var ändå läskigt, jag har aldrig känt på samma sätt förut. Jag är förkyld, olycklig och äter dåligt, ingen bra kombo

.

Jag blir bara så sorgsen i ögat när jag tänker på att det är jag som ligger hemma och mår dåligt, det är jag som får skämma ut mig på mitt eget jobb, när det egentligen borde vara DU.


Det kanske blir en sjukskrivning i morrn också så jag får bli frisk, från förkylningen i alla fall.



Av céline van Baalen - 7 juli 2009 21:10

En mycket bra dag i dag! Jag vet inte riktigt varför (måste man fråga sig det?) men det var nog för att jag fick ett bra avslut i går.  I dag känns allt lättare, i dag är jag sugen på att sätta på mig high-heels och gå ut och ha riktigt jävla KUL, dansa, festa vara bland folk sóm jag verkligen tycker om.

Jobbade från 14-19 i dag och i morrn blir det 8-14. Jobbar ändä tills på lördag och sen blir det avskedsfest hos Juliasnutti som åker till nya zeeland om en vecka i dag.. BUHUÄ!


http://www.youtube.com/watch?v=QuN_R4vzIJw

bruised but not broken, det kan nog sammanfatta hur jag känner mig just.


JAG VILL INTE SAKNA DIG!


Direkt efter studenten klippte jag mig för mitt hår var så slitet men jag vill verkligen ha tillbaka den längden!

Av céline van Baalen - 7 juli 2009 11:43

Helt sjukt snorig. Hela huvudet känns som en stor slemboll och jag har även tappat rösten. Det blir kul sen när jag ska jobba och någon döv gammal tant frågar vart vi har mandelbiskivierna och jag hostar dom rakt upp i ansiktet och får fram ett ööörghghr. Det blir kul!

I går var jag hos Linn tillsammans med Klara, Mirja å, Maya, Petra, Sandra och även Stina en liten stund. Vi åt kanelkrans och drack té och pratade. Det är så skönt att få vara glad, få vara arg, kunna gråta och alla bara förstår. Vi är ett sånt underbart gäng med bra värderingar och jag bara älskar er alla!

I dag känns det som att livet är mycket lättare att leva även fast jag känner mig som shrek (tänkte på grönt slem) och inte är den piggaste. Det beror nog på en hel natts sömn och att vi pratade i går och jag kände hur ledsen och ångerfull du var, det känns lite gött i mig, skadeglädje men även en lättnad att du inte är HELT känslokall. Du åker i dag, bort härifrån och det känns också helt underbart bra, slipper tänka på att jag ska stöta på dig på stan eller se dig när man ute med vänner och har kul. Jag kommer inte glömma dig på väldigt länge, konstigt kanske folk tycker men detta är en person som har betytt vädligt mycket för mig trots allt, men jag vet att allt kommer bli bättre när detta har lagt sig. Jag kommer vara fri som en fågel och inte behöva oroa mig för vart du är eller vad du gör, det är inte längre mitt problem och det känns så JÄVLA GÖTT!

Av céline van Baalen - 5 juli 2009 21:48

Hoppas jag får sova. Det skulle vara bra skönt med en hel natts sömn så man inte svimmar på jobbet i morrn.

Fortfarande gråten i halsen, fortfarande stor frustration, fortfarande svag i hela kroppen, fortfarande förvånad över min blindhet, fortfarande störd på hela grejen. Det är ju inte jag som gjort fel men jag får ta skiten. SNÄLLA folk där ute, var sanna mot era medmänniskor och såra dom inte, ingen bra grej verkligen.


TOM på glada tankar


TOM på mat


TOM på hopp



Av céline van Baalen - 5 juli 2009 16:35

En riktig flopp blev det, men det var väl lite bra också. Allt ont för något gott med sig och det gör en starkare, det vill jag tro på.

Jag har helt sjukt underbara, begåvade, smarta, ärliga vänner och familj runt omkring mig. Varje liten kram eller varje litet sms gör mig otroligt glad och lite lite starkare även om jag känner mig som världens svagaste person just nu.

Jag har flyttat hem och det känns lite konstigt, jag flyttade ju faktiskt hemifrån när jag var 16 år. Jag ville ju inte flytta hem just nu men jag har  inget val nu och det är jobbigt att allt kommer på samma gång. Det är så mycket i mitt huvud att jag har konstant huvudvärk, psykisk smärta som blir fysisk.

Nu sitter jag vid min dator och raderar och sorterar bilder. Jag orkar inte ta bort alla på dig men jag vill ta bort dom som jag inte klarar att se, dom som har förlorat värde.

Mitt humör och mina tankar går i vågor. I bland är jag bara ledsen och gråter, känner mug sjukt sårad, i bland är jag mest tom, och ibland (som nu) känner jag att det kanske ändå kommer bli bra. Jag vill bara slippa dom där jobbiga tankarna som att en mycket nära person har ljugit mig rakt upp i ansiktet i nästan två år och att jag inte kan veta längre vad som varit sant eller bara ljug. Jag hoppas att du ångrar dig djupt. Jag skulle vilja se tillbaka på mitt första riktiga förhållande som något fint men det har du förstört nu och det är så jävla synd. Jag ville inte göra slut, jag visste ingenting och bara PANG så står man där med skägget i brevlådan och undrar hur någon kan vara så elak, någon som säger att han älskar mig?




Ovido - Quiz & Flashcards